• Persoonlijke service
  • Op voorraad? Snelle verzending!
  • Met liefde en zorg voor jou gemaakt

Wat fijn dat je bent beland op onze website! Freubelfamkes maakt en verkoopt allemaal producten waar wij achter staan, die wij met zorg en liefde voor jou maken, uitzoeken en verpakken. Wie de Freubelfamkes zijn? Dat lees je hier. 

Neem gerust een kijkje op onze website. Mocht je een vraag hebben of ben je op zoek naar een bepaald product? Stuur je ons dan even een berichtje? We denken graag met je mee.


- raamstickers -

Je kent ze wel, die gezellige huisjes en straatjes van herbruikbare statische raamfolie in zwart of wit. Bij Freubelfamkes vind je een ruim assortiment raamstickers en zo nu en dan komt er weer een toffe uitbreiding erbij. Hieronder vind je een greep uit het assortiment. 


- muurcirkels -

Helemaal nieuw het assortiment, muurcirkels! Mix en match, kies wat past in jouw interieur. In de woonkamer, gang, slaapkamer, je kunt ze overal ophangen of neerzetten. 

- Mondkapjes -

Mondkapjes, inmiddels zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken in het straatbeeld en op openbare plekken. Je vindt ze bij ons in veel hippe printjes en je kunt ze zelfs aan twee kanten dragen. Zo loop je er, ondanks alles, toch een beetje fashionable bij!

En om zere oren te voorkomen, nu ook verkrijgbaar: earsavers!


Maak jij er een feestje van dit jaar? Ondanks deze gekke tijd kun je er zelf altijd nog het beste van maken. Bij de Freubelfamkes vind je leuke (schoen)cadeautjes en de leukste inpakspullen. Hieronder vind je een greep uit het assortiment.